حملات سایبری آمریکا به شبکه برق ونزوئلا، مانوری از جنگ‌های آینده-راهبرد معاصر
عملیات شهادت طلبانه در قلب تل‌آویو + واکنش گروه‌های مقاومت  مصر: در مرحله نخست ۳۳ زندانی اسرائیلی در مقابل ۱۸۹۰ اسیر فلسطین آزاد می‌شوند دبیر کل سازمان ملل: آتش‌بس میان اسرائیل و لبنان همچنان پابرجاست، اما شکننده است سازمان امنیت سعودی: کشور در معرض توطئه قرار دارد وقوع انفجار‌های بزرگی «ایلات» را به لرزه درآورد پزشکیان: آماده تضمین امنیت در منطقه هستیم و نیازی به غرب نداریم السیسی با خلیفه حفتر دیدار کرد روس‌اتم: مذاکرات با ایران درباره احداث یک نیروگاه اتمی جدید به‌زودی آغاز می‌شود توافق اربیل و سلیمانیه برای تشکیل دولت اقلیم کردستان عراق جزئیات آزادی اسرای عضو گروه‌های مبارز فلسطینی در مرحله اول پزشکیان: مصمم به عملیاتی کردن طرح جامع راهبردی ایران و روسیه هستیم بن‌گویر، وزیر امنیت داخلی اسرائیل در اعتراض به توافق تبادل اسرا استعفا کرد رأی دادگاه عالی آمریکا به ممنوعیت تیک‌تاک متن معاهده راهبردی ایران و روسیه منتشر شد/ جزئیات توافق تهران و مسکو نخست‌وزیر گرینلند: نمی‌خواهیم بخشی از ایالات متحده باشیم

حملات سایبری آمریکا به شبکه برق ونزوئلا، مانوری از جنگ‌های آینده

حملات سایبری آمریکا به شبکه برق ونزوئلا و ایجاد اختلال گسترده در این شبکه که بعضاً با وقوع انفجار در نیروگاه‌های تولید برق همراه بود، فارغ از تحولات مرتبط به کاراکاس، نمایش قدرت سایبری آمریکا به رقبایی نظیر روسیه، چین و ایران است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۴ - ۰۲ فروردين ۱۳۹۸ - 2019 March 22
کد خبر: ۷۱۰۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ ابوذر گوهری، عضو هیات علمی دانشگاه امام صادق (ع) در خصوص حملات سایبری آمریکا به شبکه برق ونزوئلا نوشت: حملات سایبری آمریکا به شبکه برق ونزوئلا و ایجاد اختلال گسترده در این شبکه که بعضاً با وقوع انفجار در نیروگاه‌های تولید برق همراه بود، فارغ از تحولات مرتبط به کاراکاس، نمایش قدرت سایبری آمریکا به رقبایی نظیر روسیه، چین و ایران است. این اقدام بی‌سابقه که با هدف ایجاد نارضایتی گسترده در بین توده‌های مردم صورت گرفت در واقع مانوری از جنگ‌های آینده را مقابل دیدگان رقبا قرار داد.

 

آمریکا در بودجه سال آینده میلادی بخش مربوط به سایبر را در تمامی دستگاه‌های مرتبط افزایش داده و به شکل ویژه به این حوزه می‌نگرد. درخواست بودجه نه میلیارد و شش‌صد میلیون دلاری جهت تقویت ارتش سایبری، تقویت عملیات آفندی و پدافندی و تقویت دفاع سایبری نشان از توجه ویژه به این بخش است.

 

امروزه جنگ سایبری جز لاینفک اقدامات قدرت‌های بزرگ در مقابله با رقباست و آمریکا هرچند قبلاً از این ابزار استفاده نموده اما تاکنون در شکل وسیع و آشکار آن را در قبال یک کشور انجام نداده بود. حمله مهم قبلی آمریکا به تأسیسات هسته‌ای ایران با ویروس استاکس‌نت صورت گرفت که با هدف اخلال در برنامه اتمی جمهوری اسلامی در مقیاسی فنی صورت گرفت؛ اما حملات اخیر نشان داد آمریکا در صورت نیاز حملات سایبری را ضد کشورهای مخالف خود در مقیاس وسیع، با هدف افزایش نارضایتی و نشان دادن ناکارآمدی دولت‌های هدف به کار خواهد برد.

 

در این راستا نکته مهم و اساسی، ضرورت تقویت پدافند غیرعامل خصوصاً در بخش‌های مرتبط و در معرضِ حملات سایبری کشور و آمادگی کامل برای مواجهه با این اقدامات خرابکارانه احتمالی دشمن است امری که می‌بایست ضمن تدوین اسناد فرابخشی، در حوزه عملی و اجرایی نیز با جدیت تمام تعقیب و راه‌های مقابله با آن، تدبیر و تقویت گردد.

ارسال نظر
آخرین اخبار